Rólunk

A szegedi központtal működő, de országos lefedettséggel dolgozó Gourmet Bor 2021-óta professzionális partnere a térség meghatározó éttermeinek. 

 

2021-ben egy borkóstolón barátainkkal beszélgetve gondoltunk egy merészet: mi lenne, ha nyitnánk egy delikát üzletet, amely új színt visz a térség életébe, kicsit más mint a többi hasonló hely. Még az év novemberében meg is nyitottunk, de a kis bolt önmagában nem kötötte le minden energiánkat. Egy újabb borozás kellett ahhoz, hogy nagyobbat álmodjunk: látva, hogy régiónkban robbanásszerűén fejlődik a gasztronómia és a vendéglátás, hogy egyre több a jó séf és konyha a városunkban, azt éreztük, a borkínálat és borismeret nem minden esetben tart lépést ezzel a fejlődéssel.

 

Miután csapatunkban étterem tulajdonos és borkereskedő is van (akik több száz borvacsorát, borkóstolót szerveztek) már, csak egy borszakértő, borász hiányzott ahhoz, hogy belevágjunk a nagykereskedelmi munkába is elsőként Csongrád és Békés megyében.

 

Az első igazi gasztronómiai sikerek után döntöttünk úgy, hogy a kiskereskedelmi értékesítésünket a webshopunkra alapozzuk a jövőben. 

 

Mára több mint 40 hazai pincészet közel 300 tételét ajánljuk partnereinknek és forgalmazzuk webshopunkban a jól ismert klasszikusoktól a feltörekvő, izgalmas, fiatal pincészetekig. Mellettük legalább ekkora szerepet kapnak az általunk válogatott külföldi tételek is, különösen a sauvignon blanc, malbec, primitívo fajtákból készült igazi ínyencségek.

 

Amennyiben szeretne 

  • olyan rugalmas, szakértő, évtizedes tapasztalattal rendelkező nagykereskedelmi partnerrel dolgozni, aki akár hétvégén és ünnepnapon is vállalja a kiszállítást, 
  • szeretne egy-egy borvidéket, borfajtát vagy borstílust kötöttségek nélkül megismerni, vagy megismertetni kollégáival, partnereivel, 
  • vagy csak otthonra választana valami új, izgalmas tételt, 
  • keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Címünk: 6720 Szeged, Oskola utca 21.
Email: info@gourmetbor.hu
Telefonszám: +36 30 799 7575

Elmúlt már 18 éves?

Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem javasoljuk.
Kérem nyilatkozzon életkoráról!