Egy elbűvölő mediterrán Rosé - Studio by Miraval
Egy elbűvölő mediterrán Rosé - Studio by Miraval

 

Studio by Miraval Rosé

Sok hollywoodi sztár kötődik a bor világához. Ennek egy példája a híres egykori házaspár, Brad Pitt és Angelina Jolie, akik megvásárolták a Château Miravalt, a francia provence-i pincészetet, amelyet híres titkos esküvői helyszínéül és nyári nyaralójukká választottak. A neves Perrin borászcsalád irányítása alatt olyan rozé borokat készítenek, amelyek annyira elbűvölőek, hogy a világ legkelendőbb rozéi közé kerültek.

A pincészet alkotói hangulata sok évre nyúlik vissza, ugyanis mielőtt a Pitt-Jolie páros tulajdonává vált, a híres zongoraművész és zeneszerző, Jacques Loussier tudhatta magáénak 1970-től egészen 2005-ig, hogy felállítson egy hangstúdiót, ahol nem kisebb bandák/előadók vették fel rendszeresen dalaikat, mint a Pink Floyd, Sting, AC/DC, Sade és a The Cranberries. Angelina Jolie és Brad Pitt ennek a stúdiónak a tiszteletére megalkotta a Studio By Miraval Rosét, egy olyan rozét, amely a világ minden táján elnyerte az emberek elismerését.

A Studio by Miraval Rosé Provence szívéből, az AOC Côtes de Provence-ból származik. Cinsault, Garnacha, Rolle és Tibouren helyi őshonos fajtáiból készült cuvée. Az agyagos és mészkő talajra ültetett szőlőket teraszokra plántálják, olajfákkal és fenyőfákkal körülvéve a Földközi-tenger közelében.
A pincészetben a szőlő közvetlen préselésen esik át, és a borkészítés tételesen történik. A Cinsault és Tibouren fajtákat rozsdamentes acél tartályokban, a Garnacha és Rolle fajtákat pedig részben beton kádban erjesztik. Az eredmény egy nagyon kellemes rozé, amely invitàlja a fogyasztót a Földközi-tenger legcsodálatosabb oldalának megtapasztalására.

Ha szeretné magába szívni a gazdagok és hírességek világát körülvevő szellemet, a Studio by Miraval Rosé az Ön számára készült bor. Friss rozé, amely elbűvölő és mediterrán hangulatot áraszt.

 

Elmúlt már 18 éves?

Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem javasoljuk.
Kérem nyilatkozzon életkoráról!